Lean UX Designer

Job description

Als Lean UX Designer bij WORTH ben je de spin in het web tussen opdrachtgever, eindgebruiker en je collega’s. Jij weet als geen ander wanneer je welke UX methoden moet gebruiken en je kunt anderen uitleggen en overtuigen waarom dit de juiste methoden zijn om te gebruiken. Jouw missie is om diepgaande klantinzichten naar boven te brengen die als basis dienen voor het designen, concepting en optimaliseren van de applicaties.

WHAT WILL YOU DO
Je bent op zoek naar de beste gebruikerservaring en altijd op zoek naar het achterliggende probleem. Je durft eigenaarschap te nemen over de applicaties die we ontwikkelen en vindt het leuk mee te helpen in het vormen van een visie.


Ook ga jij je bezighouden met:

  • Research, user interviews, het maken van personas en usability studies. Ook costumer journey mapping en user story mapping. Hierbij werk je nauw samen met het team en de klant.
  • Jij bent binnen het Scrum Team specialist op gebied van UX design en neemt eigenaarschap voor design van begin (verkennen en begrijpen) tot eind (design en validatie).
  • Je bent voor de het team en de klant de een belangrijke sparringpartner, je weet ze mee te nemen in het maken van de juiste ontwerpbeslissingen.

Job requirements

Je werkt graag in een snelle, internationale omgeving. Je hebt lef, een hoog energieniveau en een positieve houding. Dit helpt je focus te houden op het behalen van resultaten in een snelgroeiende organisatie. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • Jij weet je in te leven in de eindgebruiker en stelt de juiste kritische vragen, houdt er van te analyseren en kan ontwerpbeslissingen goed uitleggen.
  • Je bent zelfverzekerd in het presenteren van je bevindingen en weet hoe je deze kunt vertalen in bruikbare inzichten voor het team en de klant.
  • Je weet wanneer welke methoden moeten worden gebruikt en kan deze beslissing uitleggen aan het team en de klant
  • Je hebt ervaring met mixed research methoden (kwantitatief en kwalitatief).
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Experience Designer en/of UX Researcher. Ervaring bij agencies is een pré.
  • Je spreekt met hetzelfde gemak Engels als Nederland, zowel mondeling als schriftelijk.


WHAT DO WE OFFER

- Een uitstekend salaris (en natuurlijk een goede pensioenregeling)
- Een werkplek in de creatieve en innovatieve Caballero Fabriek in Den Haag.
- Een splinternieuwe Macbook en iPhone
- Flexibiliteit! Een dagje thuiswerken is geen probleem.
- De leukste collega’s die je maar kunt vinden
- Veel ruimte en aandacht voor je persoonlijke groei en ontwikkeling

Wanneer je komt werken bij WORTH, maak je deel uit van een energieke, snelgroeiende organisatie die anderen helpen bij het creëren van de beste digitale oplossingen. WORTHIES werken in een agile, internationale werkomgeving met veel ruimte om dingen op je eigen manier te doen. Als je graag werkt met nieuwsgierige, grappige en high-performing collega's is WORTH de perfecte fit voor jou!